MyMenu1

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2010. szeptember 30., csütörtök

Alázat

Egy idézetet szeretnék közzétenni:
"Alázatosság az, amikor egyszerre vagyok tudatában saját tehetetlenségemnek és Isten végtelen képességeinek. [...] Az alázatosság energiát vesz igénybe. Sok szolgáló alázatosként kezdi, de büszkévé válik, amint látszólagos sikereket élvezhet a szolgálatban. [...] Légy alázatos és maradj is az."
Larry Taylor

2010. szeptember 22., szerda

Kiket érdekel az igazság?

Egy idézet az Eredet c. filmből:
"Nem számít, mit teszek, sem milyen reménytelen és összezavarodott vagyok, a bűntudat mindig ott van, hogy emlékeztessen engem az igazságra."

Jogos kérdés: Miért éppen Jézus?

Sokan hallottuk már az "evangéliumot", vagy "jó hírt", egyesek szívből elfogadták, mások intellektusukkal tudják:
Jézus, Isten Fia szűztől foganva megjelent testben, bűntelen életet élt, a kereszten meghalt a mi bűneinkért, eltemették, harmadnap feltámadt és miután testben megjelent sokaknak, felment Istenhez, míg visszajön ítélni és uralkodni. Aki ebben az Úr Jézusban hisz, örök élete van. 

2010. szeptember 20., hétfő

Ez vigasztaljon téged!

Egy dal a menyországról... Mmm... Mennyire várom azt a napot!!!

2010. szeptember 16., csütörtök

Béma-szék

Avagy egy mennyei látomás az ítéletnapról*, ami Jézus követőire vár, amikor Jézus jutalmakat fog osztogatni nekünk a "Béma-székről". Ez egy régi görög olimpiai díjátadáshoz lesz hasonló. 37 perces tanítás egy mennyei látomásról. Engem nagyon épített, remélem, téged is.

http://www.golgota.tv/?p=11271

A mennyben, mikor Jézus megdicsőít téged, nyugodt lesz az életed.

* Lesz egy másik ítéletnap is, de nem hinném, hogy azon részt szeretnél venni. Ha el akarod kerülni, higgy Jézusban és átmentél a halálból az életre.