MyMenu1

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2013. január 29., kedd

Győződj meg magad!

A szállodai konyhán, ahol betanulok és dolgozom, ma reggel rám került a sor, hogy többek között elkészítsem a vendégeknek a kávét. Kora reggel kezdtem, de meglepetésemre úgy találtam, hogy valaki már betette a gépekbe a kávét, így úgy véltem, csak a vizet kell hozzátennem és beindítanom a gépet... Nos, lássuk, mi is lett ebből...

2013. január 27., vasárnap

Nem kell tisztelned Istent ahhoz, hogy elfogadjon

Sokáig úgy hittem, mert azt tanították a Bibliából nekem, hogy ha tisztelem Istent, akkor ő is tisztelni fog engem, de ha megvetem őt, akkor ő is meg fog engem vetni. Ezt az egyik ószövetségi könyvől tanították nekem (1Sámuel 2:30), és a fejemben még nem volt tiszta a kép, hogy Isten velem sosem kötött "ószövetséget". Csakis újat, mégpedig Jézus vérében.

2013. január 11., péntek

Sötétek a kilátásaid?

Egy pillanatra álljunk csak meg, és olvassuk el együtt egy olyan ember gondolatait, aki azt hiszem a legkülönfélébb hányattatásokon is átment, mégis valami nagyszerű és inspiráló következtetésre jutott.

2013. január 10., csütörtök

Nem kell :)

Hála Istennek, nem kell kereszténynek lennem, nem kell betartanom a Bibliát, nem kell gyülekezetbe járnom, nem kell adakoznom, nem kell jónak lennem. Elég, ha megengedem Krisztusnak, hogy Ő élje le a saját életét bennem. Nekem elég, ha elengedem minden gondomat, hátra dőlök és élvezettel figyelem, amit Ő tesz bennem, értem és rajtam keresztül... (Galata 2:20 "Többé már nem én élek, hanem Krisztus él bennem,... aki szeretett engem és önmagát adta értem.")

Ha rájössz, hogy Krisztus akar élni benned, nyugodt lesz az életed.

2013. január 2., szerda

Irányelvek 2013-ra

  1. Ne légy hitetlen hanem hívő!
  2. Minden lehetséges annak, aki hisz.
  3. Isten azt akarja, hogy higgy Jézusban, aki eljött a mennyből a földre, bűntelen életet élt, kifizette a kereszten bűneid büntetését örökre, és feltámadt a harmadik napon.