MyMenu1

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2016. augusztus 29., hétfő

A magvető példázatának négy talaja (Torben Søndergaard)

Amikor az emberekkel megosztjuk az evangéliumot, 4 embertípussal találkozhatunk:
  1. Hallja tőlünk az örömhírt, de azonnal elküld minket. Szépen el kell köszönni tőle és tovább kell menni, nem velünk van a baja.
  2. Örömmel hisz és be is merítkezik, de az első nehézségre feladja. Nem tehetünk róla, van ilyen. Szomorú ezt újra és újra látni.
  3. Egy ideig minden ok, de idővel bejönnek mindenféle dolgok az életébe, amik megfojtják a szívében az igét.
  4. Csak ez terem gyümölcsöt. Nem csak kis gyümölcsöt, nagyon sokat: 30-, 60- és 100-annyi gyümölcsöt
Amely szőlő nem hoz gyümölcsöt, kivágják, amely hoz, megmetszik hogy többet hozzon. Természetesen a Szentlélek gyümölcséről is szól ez a Galata 5:20-ból.

A nagy kérdés: Te melyik vagy? 25% az esélyed, hogy a jó talaj vagy.

Torben Søndergaard tanítványság előadásai

Magam is nagy izgalommal vártam már a dán evangélista, Torben Søndergaard (ejtsd: tóbn szünegár) úgynevezett „Kickstart” szemináriumát, ami sok tekintetben volt különleges. A rendezvényt a Budapesti Autonóm Gyülekezet „KIT-light” csapata szervezte. Torben szeretettel, de nagyon egyenesen beszélt és visszavezetett bennünket a Jézus által tanított alapvető fogalmakhoz és elképzelésekhez, a valódi tanítványsághoz. Nem csak szavakkal illusztrálta, hanem tényleg gyakorlati példákat mutatott be ott a helyszínen.

2016. augusztus 12., péntek

A hamis próféták felismerése – UPDATE2

Kedves Látogatóink! Már kb. egy hét telt el a David Herzog konferencia óta. Egy testvér javaslatát tenném közzé. Akinek volt része gyógyulásban, és van róla orvosi igazolása is, nagy-nagy örömmel vesszük, ha lefotózza, kiposztolja nyilvánosan a facebook oldalára (vagy bármilyen nyilvános webes felületre), és elküldi nekünk is a linket.
Kiváncsi vagyok a hiteles fogyásokra, hajkinövésekre, aranyfogakra, gyógyulásokra. Mert a sok beszéddel tele van már a padlás.


A blog szerkesztőja hisz a csodákban, gyógyulásokban, maga is a napokban tapasztalta meg, hogy egy fehér szemölcs kinézetű árpa nyomtalanul eltűnt a bal szemhéjáról. De ehhez nem kell sem csodaember, sem hangulatkeltés, elég, ha Jézusnak engedelmeskedve a Márk 11:22-26 szerint járunk el.

Jézus kereszten BEFEJEZETT váltságművében van gyógyulás, dicsőség Neki ezért a győzelemért: nincs szükség sem celebekre, sem hájpra. Itt egy korábbi beszámoló a Fókuszból egy orvosi igazolásokkal hitelsített pillanat alatti gyógyulásról, ehhez hasonlókat várunk:


Köszönjük a visszajelzéseket!

Teszteld le a prófétákat és nyugodt lesz az életed.

2016. augusztus 7., vasárnap

A hamis próféták felismerése – UPDATE

Tegnap írtam egy aktuális cikket az anyagias hamis próféták felismeréséről, amelyre máris érkezett több olvasói visszajelzés. A cikk frissült az egyik észrevétel közzétételével.

Az UPDATE szövege innen olvashatóKerüld a hamis prófétákat és nyugodt lesz az életed.

A hamis próféták felismerése

Isten ma is gyógyít. Jézus Szentlelke ma is ugyanúgy tevékenykedik mint kétezer éve. Célja is ugyanaz, Jézust megmutatni az embereknek.

Jézus örömhíre az INGYENES MEGVÁLTÁSRÓL szól, hogy ő mindent kifizetett, hogy megmentsen a bűneinktől. Ehhez semmit sem tudunk hozzátenni, mert a bűn olyan súlyos és a megváltás olyan drága, hogy emberileg megfizethetetlen.

2016. augusztus 5., péntek

Vers: Megtalálom

Mindenhol korporáció
Eltűnik hit marad a ráció
Branding style és policy
Sok mindenki átveszi

Pedig Jézus Ő a Mester
Lefelé tört és lett ember
Szolgai formát felöltve
Halandókkal együtt élve