Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2018. május 7., hétfő

A katolikus egyház az antikrisztus birodalmát építi

Az utolsó időket éljük. Vagy Jézust követed, vagy megtévesztve az antikrisztus birodalmát építed. Sajnos ki kell mondani: Nincs más opció.

A katolikus egyház mint még soha eddig, teljes gőzzel az antikrisztus egységes világvallása felállításán dolgozik. Nézzétek meg a pápa videóját.


Ha katolikus vagy, gyere ki ebből a babiloni rendszerből és ne legyél részese bűneinek. Ha Jézust szeretnéd követni, meg kell bánd a katolicizmusodat, és el kell fordulj annak az egyháznak az összes emberi hagyományától és bálványimádásától. Mert más Jézust, más evangéliumot és más szellemet hirdetnek.

Ha nem vagy katolikus, de szimpatizálsz velük, nézd meg, ahogy a katolikus egyház szép csendben beküldi embereit a gyülekezetekbe, hogy átalakítsa őket (feliratos videó):


A katolikus egyház taktikája két részből áll. Az egyik az, hogy a keresztények felé „keresztény nyelven” beszél, és koncertes, konferenciás alkalmakon a szeretet és az egység nevében próbálja ledönteni a „falakat”. Kenneth Copeland is kijelentette, hogy a legnagyobb bűn a kereszténységben a protestantizmus volt, miközben elfelejt azokról a tömegmészárlásokról beszélni, amiket a katolikus inkvizíció hajtott végre azokon, akik az igazság mellett akartak kiállni. Tehát Copeland szerint nem a katolikus egyház volt a bűnös, hanem azok, akiket megöltek. Szép kis csúsztatás. A katolikus egyház ma is egyesíteni akarja a kereszténységet, anélkül, hogy megtérnének a csecsemőkeresztelésből, a Mária-tiszteletből és a szentekhez való imádkozásból. A „szentek” halottak, és nem a „szent”, hanem egy magát annak kiadó démon válaszol. Pásztorként megengednéd bárkinek is, hogy beszéljen a pulpitusról, aki azt mondja: „Szeretem Jézust, van Szentszellem keresztségem is, evangélizálok is, és sok jót is teszek, sőt, még a halottakkal is beszélgetek.”? Nem hinném! Nem az lenne az első reakciód: „Micsoda, halottakkal beszélgetsz?”? Tudniillik a Szűz Máriával vagy a szentekkel való kommunikáció az halottakkal beszélgetés, vagyis démoni! Mindegy, hogy Mária-tisztelet vagy „a szentek közössége”, mindkettő spiritizmus, démonokkal való kommunikáció. És csak egyre és egyre hozzák be az egyházba a zenés hipmotizáló dolgaikat, amik lebontják a megkérdőjelezés falait az emberekben, és így mindenféle new age és okkult szellemiséget beengednek. A kundalini kígyó-szellemiségről már több cikket is írtam:


A katolikus egyesítő taktika másik része pedig a világ felé szól, amint a pápa fenti videóján is láthatjuk, hogy a szeretet nevében hozzák össze a vallásokat. Ezt annyira nem kommunikálják keresztény berkeken belül. Mert akkor akik kicsit is ismerik a végidők figyelmeztetéseit, azonnal elhatárolódnának mindentől, ami katolikus – csakúgy, ahogy arra most én is figyelmeztetlek.

A Magyarországon elközelgő ilyen fal-lebontó, antikrisztusi konferenciák: Heidi Baker, CfAN, és a sokak által szeretett Ez az a nap, amiről kevesen tudják, hogy szintén katolikus szervezés. Jézus sosem parancsolta követőinek, hogy járjanak koncertekre és hallgassanak nagy szónokokat. És pontosan ezeket az érzelmileg felfűtött alkalmakat használják az „egyesítésre”, az igazság hirdetése helyett, hogy meg kell térni a bűneinkből és eltemetni gonosz életünket vízben, Jézus halálába temetkezve, és komolyan kell venni, hogy a kapu és az út keskeny, amely az életre visz, nem pedig széles.

Ha tehát akár katolikus vagy, akár nem, de szimpatizálsz velük, bánd meg az Úr Jézus színe előtt, aki ítélni fog élőket és holtakat és fordulj el ezektől a sötét dolgoktól.

Az utolsó időket éljük. Vagy Jézust követed a keskeny úton, sok ellenállással, vagy pedig megtévesztve az antikrisztus birodalmát építed a parázna (prosti, azaz fizetős) babiloni rendszerben.

Ha Jézus keskeny útján jársz, nyugodt lehetsz az örökéleted felől.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

2 bloggeres hozzászólás: