MyMenu1

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

Meghívás

Sebe árán ad neked új és valódi életet!
Eltörli a vére a bűnöd, a betegségedet!
Keze ott van a válladon, átkarol szent jelenléte,
Gyere gyorsan a mennyei trónhoz, a Király hív téged!

Gondolkoztál-e már azon, vajon mit tennél, ha Isten odaállna eléd, hogy:

Meghívót kaptál a mennybe!

Az örök élet egy ajándék, amit csak elfogadni lehet, kifizetni vagy kiérdemelni saját "jóságunkkal" nem. Bűneinket (hogy Isten szeretete nélkül éltünk) Jézus szenvedte el, amikor meghalt értünk: érted és értem a kereszten. Tökéletes életet élt, hogy kinyissa az ajtót a bűnösöknek: neked és nekem. Bűnné lett, hogy te igaz lehess. Átokká lett, hogy te áldott lehess. Elszakadt Istentől, hogy te Vele lehess. Vére kifolyt, hogy eltörölje bűnödet. Meghalt, hogy te élhess. Feltámadt, hogy részesülj Isten Szent Szellemének megtisztító erejében. Közbenjár érted, hogy megismerd az igazságot. Ő örök szeretettel szeret téged.

(Ha bővebben is érdekel, elolvashatod Jézus egy példázatát.)

Elfogadom a meghívást!


Mert ha száddal kimondod, hogy Jézus az Úr életed felett (tehát nem a bűn), és szívedben hiszed, hogy az Isten feltámasztotta Őt a halálból, bejutsz a mennybe.
(Pál rómaiakhoz írt levele 10:9)

Ezt megteheted most (a lényeg, hogy őszintén és hittel mondd Istennek):
Istenem, bocsáss meg nekem, hogy eddig Nélküled éltem, bűnben, sötétségben. Jézus, köszönöm, hogy meghaltál értem, hogy kifizesd bűneim jogos büntetését. Kérlek, szabadíts meg a Gonosztól, ülj fel életem trónjára, és változtass át olyanná, amilyenné szeretnéd, hogy legyek. Kérlek, öntsd ki rám a te Szellemed élő vizét, hogy csordultig legyek a te szereteteddel, békéddel és örömöddel és tégy alkalmassá, hogy bátran beszélni tudjak Rólad azokkal, akik még nem ismernek Téged!

(Az ima sosem egy betanult szöveg, mindig a szív mélyéről fakad hittel és bizalommal.) 

Ezután szilárdan hidd el, Istené vagy, és Ő nem vádol többé téged múltadért. Jézus követésének első lépéseként merítkezz víz alá, mintegy eltemetvén régi bűnös életedet. Ehhez fontos, hogy egy jó közösséget találj magadnak, ahol az Úr Jézust hirdetik és a Bibliát tanítják Isten Szellemének ereje által. Szerezz be egy Bibliát is, és kezdd el olvasni az Újszövetséget. Bízz Istenben, hogy idővel egyre több mindent meg fogsz belőle érteni azáltal, ahogy elmélyül az Úrral való kapcsolatod őszinte imaéleted által.

Örömmel veszem, ha írsz nekünk a következő email címre:
vattee @ gmail . com

Üdvözlünk a menny vendégei között!!!

facebookos hozzászólás: