Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2014. december 21., vasárnap

Csillagvizsgáló

Létezik a csillagvizsgálatban egy olyan jelenség, hogy fény-zaj, vagy fény-szennyezés. Amikor túl sok fény vesz körül, nehezebb az eget kutatni, a lenti fény "eltakarja" az égit.

Nos, ehhez hasonlóan, nem olyan nagy baj, ha néha alkalmatlannak vagy gyengének érzed magad. Ezek azok a pillanatok, amikor Isten ereje meg tud nyilvánulni életünkben, mert ilyenkor nincs akkora ego-zaj, ami eltakarhatná azt.

Pál apostol is rájött erre:

Emiatt [az erőtlenség miatt] háromszor kértem az Urat, hogy távozzék az el tőlem. De ő ezt mondta nekem: "Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz." Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy a Krisztus ereje lakozzék bennem.
2 Korintus 12:9


Tehát, ne féljünk a gyengeségeinktől ebben a tökéletességet harsogó műanyag világban, hanem bátran beszéljük róluk, sőt, kezeljük Isten megnyilvánulásának lehetőségeként várakozással!

S akkor megláthatjuk az Igazi Csillagot, aki minden erőlködésünknél messze szebb, aki maga az Út, a Valóság és az Élet! A világ világossága, aki megvilágosít minden embert.

Gyengeségeidben láss lehetőséget Istennek és nyugodt lesz az életed!

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése