Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2015. november 30., hétfő

Norvég keresztek?

Kit érdekel? Mindenki pánikol. De most komolyan, kit érdekel, hogy a norvég keresztek eltűntek a bevándorlók miatt? Na és? Ettől kisebb lett Jézusnak a kereszten elért győzelme? Vagy talán már nem az Övé minden hatalom mennyen és földön? Hát leesett Jézus a trónjáról? Na ne szórakozzunk már! Hát most kövessem a Mesteremet és vessem a szemetekre én is a ti hitetlenségeteket, mint Ő tette feltámadása után?

Hát most komolyan, milyen keresztények vagytok ti? Ennyire pánikoltok? Ugyan már! Hát már nem érünk többet Mennyei Atyánknak az ég madarainál és a mező füvénél?

Mit aggódtok? Nőjetek fel, és igyekezzetek végre bemenni Isten nyugalmába! Hát nem értitek, hogy a hitetek legyőzte a világot? Hát tudnak nekünk ártani? Max a testet megölni. És, akkor mi van? Utána már nem árthatnak nekünk. Nem megmondta Jézus? Vagy nem vagytok-e az Ő tanítványai?

Mit félünk? Nem lettünk teljesek Isten szeretetében? Hát nem elég nekünk, hogy Jézus meghalt a bűneinkért, és feltámadt a halálból? Nem elég, hogy tökéletessé tett minket egyetlen áldozattal? Nem elég, hogy el lettünk fogadva Őbenne? Nem elég, hogy Isten igazsága vagy Krisztusban? Nem elég, hogy nincs ellened többé semmilyen vádlás?

Hol a hited, Tesó? Hát elfelejtetted tán, hogy a Bárány vérével és a Jézusról szóló bizonyságtétellel győztük le a testvérek vádlóját?

Kit érdekelnek a keresztek? Gyere, légy bátor, légy férfi, és állj rá a Kősziklára! Jön a vihar? Összeomlik a házad? Vagy Jézuson állsz? Hol a horgonyod? Futóhomok világi biztonságban? Vagy emberekben bízol és átkozott vagy? Olyan vagy, mint a sivatagi bogáncs, gyökér nélkül összevissza gurulsz ide-oda, mint valami ördögszekér?

Vagy Istenben van a bizodalmad, gyökered a folyóvíz mellett van, mélyre eresztve, nem félsz a szárazságtól, sőt, folyamatosan termed a gyümölcsödet! Hát nem tudod, hogy tested a Szentlélek temploma és Krisztus benned lakik? Hát mi lett az élő víz folyamaival? Hát nem úgy van-e, hogy kijön a templomból, és egyre csak mélyül és mélyül, és ahol csak elfolyik, áldássá válik és gyógyulássá? Vajon a hitben vagy-e? Vagy a pánikban, a saját magad cselekedeteidben, a külső biztonságban? Vizsgáld meg magad!

Tényleg Istenben bízol? Tényleg a kereszten befejezett váltságmunkában? Hidd el, a bálványaid dágónként fognak összetörni. Amit nem Jézusra építettél, azért ne aggódj. Engedd, hogy Isten összetörje. Ha azok norvég keresztek, akkor azok. Ha más vallásos szimbólumok, akkor azok. Ha a kultúrkeresztény Európa, akkor ez a bálványod is törjön össze.

Hát nem érted, hogy Jézusért van a mindenség, és egyedül Őbenne áll fenn minden? Hát nem érted, hogy értéked és életed nem a külsőségektől függ, és hogy életedet nem a vagyonod tartja meg? Aggódásoddal mit tudsz te hosszabbítani életed hosszán?

Kezdj végre élni az örökséged kapta lehetőségeiddel! Keresd Isten Országát és a Tőle ingyen átvehető megigazulást, és ráadásul minden, amiért a pogányok hitetlenkedve aggódnak, a tiéd.

Mit izzadsz? Ne káinkodj! Ne a földre nézz, és ne horgaszd le a fejed! Élvezd a Bárány áldozatát, mint Ábel, és hiteddel győzd le a világot! Sem magasság, sem mélység, sem iszlám, sem migránsok, sem válság, sem harmadik világháború, sem oroszok, sem törökök, semmi sem választhat el téged Isten szerelmétől, ami Jézusban jelent meg. Igen, Őbenne jelent meg, nem a norvég keresztekben, sem az iszlamizációban, sem a kultúrkereszténységben. Jézusban. Mondj végre nemet a bálványaidnak!

Hát ostoba vagy tán? Hagyod, hogy a világ gondja-baja megfojtsa az Igét a szívedben, hogy ne teremj harmincat, hatvanat vagy százannyit? Ne légy ostoba, értsd meg végre az Igét és, és dőlj végre bele az elvégzett munkába! Ne légy hitetlen, hanem hívő! Meg vagy váltva!!!

Ne félj, csak higgy, és nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

3 bloggeres hozzászólás:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ámen! Nem szabad túl sokat foglalkoznunk a világgal, csak annyit, amennyi a mi feladatunk ebben a számunkra idegen világban.

    VálaszTörlés