Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2019. január 30., szerda

A mai társadalmi káosz gyökere (és a kúra)

Mindaz az őrület, amit látsz ma a társadalomban: csak egy betegség kezeletlen gyökerének elburjánzása. Az embereket (amíg lassan hozzá nem szoktatják) lesokkolja a gender őrület, az abortusz, az eugenetika (ha nem lesz egészséges a baba, jobb megölni), a gender-mentes óvodák és iskolák, a töméntelen mennyiségű pénzpazarlás a shoppingolásban és utazgatásban, a szabad szerelem és annak mindenféle aberrált formája, a végeláthatatlan egyetemi tanulmányok és a karrierőrület, stb. Valami nagyon nincs rendben, miközben az emberekben belül nő az üresség.

A probléma gyökere az 1860-as években található, az Egyesült Államokban.

Jezabel vallása a varázslás és a lázadás, tisztátalansággal társítva. A feminizmusról beszélek: arról a propagandáról, hogy a nőket fellázítsák Isten rendjével szemben: Sátán régi trükkje az Édenből. Először csak az öltözet „elkurvítása”, majd az egyre több jog követelése, az elférfiasítás, a szabad szerelem és következménye az abortusz (élvezet felelősség nélkül), majd a nemek összekatyvalása, és ki tudja, hová tartunk?

Kérlek ne érts félre! Szeretem a nőket. Jobban, mint a feministák. Ők gyűlölnek mindent, ami egy nőt igazán nővé tesz: a gyönyörű segítő feleséget, akiben a férje szívből megbízhat, sok gyermek édesanyját. Ők mindezt gyűlölik. Tönkreteszik Isten dicsőségét a nőben, eltorzítva a nőket valami olyasmivé, amik nem is (n)ők. Pontosan ez az, amit olvasunk a Bibliában, hogy a feministák és liberálisok tiltják/hátráltatják/kigúnyolják a házasságot, mármint az eredetit, egy férfi és egy nő között.

Manapság, tisztelet a kivételnek, a nők már nem is nőies hölgyek: nem gyengédek, sem kedvesek, szerényen öltözködők, mérsékeltek, alázatosak, istenfélők, szexuálisan tiszták, és nem tiszteletteljesek a férfiak és Isten iránt. Sajnos lealacsonyították őket a ringyók és örömlányok szintjére, manipulatív boszorkánnyá és csábító varázslókká téve őket, ahogy azt a bibliai Példabeszédekben és a próféták könyveiben vagy az újszövetségi világvége próféciákban olvashatjuk Jézustól, Pétertől, vagy épp Páltól. Rávették őket arra, hogy elbirtokolják a férfiak szerepét azáltal, hogy folyamatosan kimossák az agyukat, hogy férfias nőnek kell lenni, akinek ki kell állnia önmagáért. S ez – valjuk meg férfiasan – inkább taszítóan csúf, semmint nőies.

A feminizmus megöli a femininitást (nőiességet).

S mindez miért lehetságes? Mert a mai férfiak jobban rettegnek a nők haragjától, mint Istentől. Félnek a nőket megtérésre hívni. Fel kell ébrednünk és meg kell védenünk az emberiség női oldalát ettől az eltorzítástól, és újra széppé kell tennünk őket. Azzá, akikké Isten teremtette őket.

De nagyon vigyáznunk kell rájuk. A nő legjobb barátja az, aki az igazat mondja neki. Ha egy nő ludas az életéért, akkor nem szabad sajnálnunk és hagynunk, hogy elhatalmasodjon rajta az önsajnáltatás és a felelősségelhárítás. El kell vezetnünk oda, hogy Isten előtt engedetlen gonosz életet él. Ugyanakkor, akiket tényleg bántalmaztak, azokat Isten szeretetével meg kell gyógyítanunk és vigasztalnunk. Akár így, akár úgy: Krisztusra van szükségük, és arra, hogy meghaljanak az önmaguk körül való forgolódásnak. Csak így szabadulhatnak ki a bűn céltévesztéséből és hiábavalóságából, és válhatnak új teremtésekké: végre alázatos segítőtársakká, azzá, amivé eredetileg teremtve lettek.

Néhány lehetséges praktikus kérdés, mellyel kihívást intézhetünk nők számára. Ezeket célszerű humorosan feltenni, mosolyogva, megnyugtató hangon, férfias határozottsággal:

– Nem az a te problémád, hogy azért nem találod az elfogadást, mert azt kiérdemlendőnek tartod? És buzgó igyekezetedben mindent csak elrontasz, ezzel épp taszítóvá téve magadat?
– Miért nem egy hölgyhöz méltó módon viselkedsz?
– Khmm. Kihagy a memóriám. Kérlek, segíts: mióta nőies bunkónak lenni?
– Tényeg, mit szeretnél kezdeni azzal az embergyárral, amit beléd adott a Teremtő?
– Hogyan segítenek a tanulmányaid abban, hogy azzá válj, akinek Isten eredetileg megtervezett: egy férfi segítőtársává?
– Sikerült boldoggá tennie téged a feminizmusnak? Őszinte választ kérek!
– Tudtad, hogy az ilyen szlogenek, minthogy: „Az szeret igazán, aki folyamatosan elnézi a hiábidat, és mindig azt keresi, hogy te boldog légy” a legjobb receptek az aggleányságra és a válásra? Nem önzőség ez egy kicsit?
– Te, ahogy öltözködsz, az inkább egy prostihoz vagy egy igazi feleségnek való nőhez hasonlít?
– Árulod is, hogy reklámozod?
– Biztos vagy benne, hogy Isten ilyennek képzelt el, amikor megalkotott?
– Stb.

Ezen kérdésekkel, ha Isten is engedi, el lehet indítani egy bűnbánatra, evangélium meghallásra, bemerítésre, és segítőtársságra vezető beszélgetést.


További kutatáshoz ajánlom Jason Cooley előadásait (angolul):



Krisztusban nem kell másnak kiadnod magad, mint amivé teremtve lettél. Így nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése