MyMenu1

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

Csatlakozz

Számomra öröm látni, ahogy az üzenet terjed, és emberek szabadulnak fel a különféle lelki sebekből, az önvádlásból, a megfeleléskényszerből, a szeretethiányból, és "olvadnak bele" egyszerűen abba az örök és feltétlen szeretetbe, amit Isten Jézusban mutatott meg a világnak. Ezt a szolgálatot tehát az a szeretet vezérli, ami engem is megragadott, és amire nekem is folyamatosan oly nagy szükségem van: ezzel emlékezve arról, hogy igazából mindannyiunknak erre van szüksége.


Célok

A Nyugodt lesz az életed szolgálat hosszú távú céljai:
 • Átölelni: minél több megtört és síró lélek átölelése a kegyelem üzenetével
 • Csatlakozni: a szolgálat kibővítése minél több résztvevővel
 • Bemutatni: minél többféle úton-módon tevékenykedni és bemutatni a kegyelmet
 • Továbbadni: missziós központ létrehozása és új munkatársak kiküldése
 • Széjjelvinni: hazai és külföldi szolgálatok beindítása


Hogyan tudsz csatkakozni?

A „Nyugodt lesz az életed...” szolgálathoz a következő módokon lehet csatlakozni:
 1. Ima
  Mint minden keresztény szolgálatnak, a legfontosabb, amire szüksége van, az az imaháttér. Ahogy vitorlázni sem lehet szél nélkül... Ha rendszeresen szeretnél támogatni imádságban, az Írd meg oldalon kattints a Javaslat gombra és írj egy levelet szándékodról.
 2. Add tovább!
  Amennyiben a „Nyugodt lesz az életed...” szolgálat cikkjei segítettek téged az Istennel való bensőséges kapcsolatodban, mondd el barátaidnak, ismerőseidnek, min mentél keresztül és milyen változást tapasztaltál meg életedben. Nekem is beszámolhatsz Isten jóságáról életedben, és engedélyeddel közzéteszem az oldal Visszajelzések rovatában is.
 3. Javaslat, cikk
  Ha van valami jó ötleted, javaslatod, szívesen fogadom. Mindig jól jön mások véleménye, ötlete. Ha van egy témád, cikked, kutatásod, ami egybevág az oldal céljaival, örömmel fogadom leveledet az Írd meg oldalon a Javaslat gombra kattintva. Nem kötelező nekem egyedül szerkesztenem a cikkeket, ha kiváló írói tehetséggel vagy megáldva.
 4. Média szolgálat
  Amennyiben megindítottak az oldalon levő cikkek, bátran készíts belőlük zenét, drámát, youtube-videót, kisfilmet, stb... és terjeszd! A határ a fantáziád. Segíthetsz egy komolyabb Nyugodt lesz az életed portál fejlesztésében is, ha jónak látod, melyet megpakolhatunk ezen új szerzeményekkel is. Vagy, ha inkább önállóbb lélek vagy, akkor bátran készíts saját blogot és indulj el a kegyelem vonalán te is (esetleg megjelölheted a forrásaidat).
 5. Anyagi?
  A „Nyugodt lesz az életed...” szolgálat a semmiből teremtő és holtakat feltámasztó Úr Jézus Krisztus örömhírét (evangéliumát) hirdeti. Ez az örömhír szigorúan ingyenes, és mindig is az marad, mindenféle anyagi manipulációtól mentesen. Az evangélium Isten dolga és hirdetése tőle kell függjön emberi erőlködés nélkül (Zakariás 4:6). Mivel az is az ingyen kegyelem evangéliumához tartozik, hogy Isten „felettéb meg tud adni mindent sokkal bőségesebben, mint kérjük vagy gondoljuk” és hogy neki „van hatalma, hogy minden kegyelmét kiárassza, hogy mindenkor minden jó cselekedetre alkalmasak lehessünk”: ezért az a meggyőződésem, hogy az evangélium terjesztéséhez nincs szükségem emberektől való kéregetésre. Meg van írva: „Ne járjatok házról házra” (ti. pénzeskosárral), és: „Méltó a munkás a maga bérére”. Akit esetleg az Úr indít, hogy anyagi áldást adjon, úgyis megtalálja ennek módját.
 6. Kövess velem!
  Tegyük ismét jóhírűvé az evangéliumot mind a világ, mind a gyülekezet előtt, ingyenesen, tiszta, hálatelt és felszabadult szívvel, dicsekedjünk mennyei Apuci jóságával ország-világ előtt. Nekem öröm, ha rajtad keresztül valaki rátalál szerető Megváltójára, veled együtt én is ünnepelni fogok azon a napon!
 7. Fordítás más nyelvekreHirdessük az evangéliumot minden nemzetnek! Amennyiben jól beszélsz egy vagy több idegen nyelven, segíthetsz a cikkek lefordításában.
 8. Kérdezd meg Istent, miben tudsz segíteni...
  No ezt tényleg rád és Istenre bízom.


Eddigi partnerek  Itt a helyed!

  Amennyiben áldásodra vált ez a munka és úgy véled, te is szívesen hozzá tudnál tenni valamit, hogy minél többeknek nyugodt legyen az élete, bátorítalak, hogy vedd fel velem a kapcsolatot!

  Jézus nevében:
  Váradi Attila

  facebookos hozzászólás: