MyMenu1

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

Felajánlás

Amennyiben szíved úgy indít, köszönjük önkéntes felajánlásodat a Nyugodt lesz az életed... szolgálat szolgálatára. Bízunk abban, hogy életedre nagy hatással volt már Isten kegyelme.

A jobb oldali sávban található sárga Támogatom gombra kattintva felajánlásoddal támogathatod munkánkat. Kattintás előtt írd be a mellette levő mezőbe a felajánlani kívánt összeget. A pénznem HUF.

Az adományozás az internetes PayPay rendszeren keresztül történik.

Útmutató a PayPal adományozáshoz

A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. A legtöbb légitársaság is használja. Amennyiben rendelkezel PayPal számlával, az internetes felajánlások során nincs szükség arra, hogy bankkártya-adataidat minden egyes adományozáskor megadd. Ám ha nincs PayPal számlád, bankkártyáddal akkor is biztonságosan fizethetsz az oldalon keresztül.

Mivel a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete egyszerű, és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez, ezért nem fog gondot okozni. Ráadásul - mint a bankkártyás fizetéseknél általában - neked nem számítanak fel külön pénzt a fizetésért.
A PayPal rendszeren keresztül két módon is fizethetsz:
  1. PayPal-en keresztül: Ha már rendelkezel PayPal hozzáféréssel, akkor a felajánláshoz ezt is használhatod.
  2. Dombornyomott bankkártyával: Domobornyomott bankkártyával történő fizetés esetében csak a kártyára van szükség, PayPal hozzáféréssel nem kell rendelkezned.
A PayPal-en keresztüli fizetést nem fogjuk részletezni, feltehetőleg ha van hozzáférésed, ezt már tanulmányoztad. A dombornyomott bankkártyával
történő fizetéshez viszont adunk egy kis eligazítást.

A sárga Támogatom gombra kattintást követően a PayPal angol nyelvű oldalára kerülünk. Itt keressük meg a következő szöveget baloldalt lentebb, és kattintsunk a Continue linkre:

Don't have a PayPal account?
Use your credit card or bank account (where available). Continue

 
Ezután a következő adatokat kell kitöltened:
First name: keresztnév.
Last name: vezetéknév.
Card Number
: ez a bankkártya száma.
Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
Billing Address Line 1: utca, házszám.
Billing Address Line 2: ez a mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.
City: település.
State / Province / Region
: megye.
Postal Code
: irányítószám.
Home Telephone
: ez ugyan otthoni telefont jelent, de azt a számot érdemes megadni, amelyen a bank elér téged, ha mégis gond akadna. (Ne felejtsd el megadni az országkódot és a körzetszámot. Pl.: 003620....... 003630....... 003670.......)
E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.

A címadatokat érdemes itt még egyszer ellenőrizni.

Ha az összes mezőt kitöltötted, kattints a Review Order and Continue linkre. Itt még egyszer ellenőrizheted a megadott adatokat, és az adományod összegét.
Ha mindent rendben találsz, hagyd jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítenek téged e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést az adományodról. Ha azonban mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érted valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhetsz a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található Cancel and return to donations coordinator linkre kattintasz.

Reméljük, hogy ezzel a kis segítséggel semmi gondot nem fog okozni az adományozás. Akár megteheted most is:


(HUF)

Gyors fizetés, ha van PayPal számlád
HUF:   1000   5000   10000   Más összeg

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése