Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2011. március 26., szombat

Cigány vagyok, nem bánom...

Amíg a világban mindenféle oklevél és diploma szükséges a "magasabbrendű" hívatásokhoz, addig Isten országában semmire sincs szükség (hiszen akkor nem kegyelem alapon működne). Isten még a szamarat is tudja használni, vagy néhány kisgyereket, halászokat, volt maffiózókat vagy ex-prostituáltakat a céljaira. Ha pedig senki sem lenne elérhető, még mindig ott vannak Neki a kövek...

... és a romák. :)

Így volt ez ma is. Néhány hajdúböszörményi roma testvérrel átkocsikáztunk Hajdúszovátra, ahol az előbbiek bizonyságot tettek arról, Jézus hogyan mentette ki őket régi életükből. Ez megérintette a hajdúszovátiakat, és a családapa visszaemlékezve múltjára sírva ismerte be, hogy ő is járt az Úrral, ám eltávolodott tőle és a rossz útra tért. Majd együtt zenélt böszörményi és szováti, rövid tanítás után a böszörményiek meghívták őket gyülekezetükbe, sőt, szeretnék beindítani a szováti gyülekezetet is.

Tehát, amint láthatjuk, Isten előtt nincs akadály, bárkit tud használni, ha elérhetővé teszi magát az Úr számára. Így, ha te is akarod, Jézus téged is tud alkalmazni örökkévaló feladatokra! Diploma és oklevél nélkül is.

Felejtsd el az "alkalmasságodat", szolgáld Jézust és örömteli lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése