Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2016. augusztus 12., péntek

A hamis próféták felismerése – UPDATE2

Kedves Látogatóink! Már kb. egy hét telt el a David Herzog konferencia óta. Egy testvér javaslatát tenném közzé. Akinek volt része gyógyulásban, és van róla orvosi igazolása is, nagy-nagy örömmel vesszük, ha lefotózza, kiposztolja nyilvánosan a facebook oldalára (vagy bármilyen nyilvános webes felületre), és elküldi nekünk is a linket.
Kiváncsi vagyok a hiteles fogyásokra, hajkinövésekre, aranyfogakra, gyógyulásokra. Mert a sok beszéddel tele van már a padlás.


A blog szerkesztőja hisz a csodákban, gyógyulásokban, maga is a napokban tapasztalta meg, hogy egy fehér szemölcs kinézetű árpa nyomtalanul eltűnt a bal szemhéjáról. De ehhez nem kell sem csodaember, sem hangulatkeltés, elég, ha Jézusnak engedelmeskedve a Márk 11:22-26 szerint járunk el.

Jézus kereszten BEFEJEZETT váltságművében van gyógyulás, dicsőség Neki ezért a győzelemért: nincs szükség sem celebekre, sem hájpra. Itt egy korábbi beszámoló a Fókuszból egy orvosi igazolásokkal hitelsített pillanat alatti gyógyulásról, ehhez hasonlókat várunk:


Köszönjük a visszajelzéseket!

Teszteld le a prófétákat és nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése