Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2019. március 11., hétfő

A három béka és a királyfi

Nem, most nem arról a meséről fogok beszélni, amikor a lány megcsókolja a csúf békát, és az királyfivá változik. Bár sokan mégis azt hiszik, ez megtörténhet Isten Országában. Most a Jelenések könyve három békájáról fogok beszélni, a tisztátalan „szentháromságról”, amire eddigi szabadító szolgálatom során eljutottam velük kapcsolatban.
És láttam a sárkány szájából és a fenevad szájából és a hamis próféta szájából három tisztátalan szellemet kijönni, a békákhoz hasonlókat; mert ördögi szellemek azok, akik jeleket tesznek; akik elmennek a földnek és az egész világnak királyaihoz, hogy egybe gyűjtsék azokat a mindenható Isten ama nagy napjának viadalára. Imé eljövök, mint a tolvaj. Boldog, aki vigyáz és őrzi az ő ruháit, hogy mezítelenül ne járjon, és meg ne lássák az ő rútságát.
Jelenések 16:13–15
Arról szeretnék írni nektek, ahogy ez a három tisztátalan szellem a gőgös embereket becsapja és összegyűjti őket a viadalra. Ez a gyűjtés már zajlik, és teszik az embereket Isten-, Biblia- és tanítványság-ellenessé. S nem is akárhogyan. Most nem fogok minden részletre kitérni, de röviden elmondom a következőt.


A három béka

A sárkány az a kígyó, az ő tisztátalan szelleme a Püthon (ApCsel 16:16), a Püthon pedig a kereszténységet reklámozó érzékies és csábító kundalini, mely egyre inkább megnyilvánul az intézményes egyházakban a torontói áldás és egyéb prófétai mozgalmak révén.

– A fenevad tisztátalan szelleme a Baálok, akik hamis jézusokat és hamis evangéliumokat gyártanak a Bibliában leírt Úr Jézus, megváltás és Szent Szellem helyett, azt utánozva, miként Áron megcsinálta az aranyborjút: „Íme a te istened, aki kihozott téged Egyiptomból.” Igen, Jézusnak nevezik, evangéliumnak és Szent Szellemnek (egyes felekezetek Szentléleknek), és sokszor némi igazsággal elegyítik. A Baálok neve többes számú, és ő áll a felekezetieskedés és a sokféle keresztény teológia mögött. Ő a „jézusgyáros,” a pulpitus démona, az egyházépítő és megfélemlítő. Ő egy vallásos vádoló, ő áll amögött, hogy vasárnap vagy szombaton el kell járnod templomba/istentiszteletre, teljesen mindegy, hogy katolikus vagy hetednapi adventista vagy, református, evangélikus, metodista, karizmatikus vagy épp Jehova Tanúja, Mormon, vagy egyéb istentiszteletre járó evangéliumi keresztény. A lényeg, hogy a rendszerben legyél.

– A hamis próféta tisztátalan szelleme Jezábel, akinek Isten sok gyermeke eltűri a tanítását és paráznaságra csábítja a Baállal és a Püthonnal. Jezábel volt az, aki elcsábította Aháb királyt a Baál kultuszra. Jezábel az, aki Isten Igéjét áthágva elvette Nábót isteni örökségét, a szőlőst, a szőlővesszők pedig Jézus igazi gyermekeit jelenti. Jezábel az, aki üldözte Isten valódi prófétáit, hiszen ő a hamis próféta, és nem szereti, ha megtérésre hívják és ellent mondanak neki. Ő a férfimanipulátor, a feminizmus szelleme.



Találkozásaim a békákkal

Mindhárom tisztátalan szellemmel volt már dolgom, mindhármat űztem is már. Az első a Püthon volt, a kígyó. Gyöngyös mellett egy hit gyülekezetes testvérből űztük ki, aki miután megszabadult, elkezdett maga is ördögöket űzni, kimenni az utcára, evangelizálni és Isten számos módon megerősítette a munkáját. Sajnos azóta visszacsábult a Hit Gyülekezetébe, ahol a Baál szellemével operáló pásztor kárhoztatása révén a testvér megszűnt Isten munkáját végezni a Szent Szellem vezetése alatt, és visszament a rendszer börtönébe aludni. A Kundalini/Püthon a hamis szentszellem, a legtöbb karizmatikus gyülekezet ezt terjeszti.

Isten a Kundalini után a Jezábelt mutatta meg, ami a nőket támadja meg. A Bibliában férfi Jezábel nincs, kizárólag nő, tehát a férfi Jezábelt a Sola Scriptura alapján elutasítjuk. Férfiak lehetnek ahábok, saulok vagy heródesek, de a Jezábel az egy önmagáról a felelősséget eltérítő hamis női próféta, aki nagyon nem szereti, ha leleplezik, ezért hárít és terel. Onnan ismered fel, hogy nőként szeret tanítani, na nem nőket arra, hogy férjük iránt engedelmes és házias feleségek legyenek, hanem a keresztény önmegvalósításra, attól sem visszariadva, hogy nőként férfiakat tanítson. Ő a fejkendő nélküli prófétáló asszony, férfigyűlölő és nem engedelmeskedik a férjének, hanem őt irányítja. Ezt a szellemet is űztük már, kizárólag bűnbánatra jutott hölgyekből. Megtérés nélkül viszont nem megy ki.

A Baálok pedig a vallásos kárhoztatás démona, ami hamis istenképet és Jézus-képet ad neked, aminek ha nem engedelmeskedsz, érezteti veled, hogy elkövetted a Szent Szellem káromlás bűnét. Van, hogy egy, az agyadban folyamatosan menő magnószalagként kárhoztat, kivéve, ha azt teszed, amit mond. A Baál azt jelenti, úr, csak épp nem Adonáj, azaz nem az igazi Örökkévaló. Ez a démon rávesz, hogy a vallásos rendszerben tartott „istenfélő” legyél, az idősebb testvér démona, ő az, aki jókeresztényeket csinál újjászületés nélkül. Ő a felekezetek és az istentiszteletek démona. Ezt is űztük már, de ettől leginkább az igazság iránti alázattal és elme megújítással lehet megszabadulni. A valódi evangéliummal, az Új Teremtés tanításával és megértésével. A Baálok az, amely a másik kettőt eléd tolja, Jezábelt és Püthont, csakhogy őt, a rendszerdémont ne ismerd fel. Neki az nem gond, ha le tudod leplezni már a Kundalinit, ha még mindig a rendszer része vagy, mint sokan a Torben féle Utolsó Reformáció mozgalomban, miközben te nőként Jezábellel operálsz és nem akarsz segítőtárs lenni. Az sem gond, ha kenetes apostolként Jezábelt tudsz űzni, miközben másokkal meg tizedet fizettetsz és a rendszerben tartod őket.


Céljuk, működésük

Most gyorsan elmondom, e három hogyan operál együtt, hogyan megy el a földnek és az egész világnak a királyaihoz és gyűjti őket össze. Király alatt ne csak koronás uralkodókat értsünk, hanem mindenkit, aki „király”, akiben van bármiféle büszkeség, aki önmagát akarja megvalósítani és királlyá tenni e földön és e világon. Ők a legjobb keresztény-alanyok ám az önmegvalósítás és az istenhasználat teológiájában! Láttam többször az alap-mintát, engem is megkörnyékezett és próbált fogolyként tartani e három tisztátalan szellem. Istené a hála, hogy kinyitotta a szemem, és sose hagyott ezekben a börtönökben.

A legismertebb démon még „felnyílt szemű” emberek között is a Püthon, a Kundalini kígyó. Ő áll a dicsőítés hátterében. Egy nagyon kellemes, érzelgős, érzelmi légkört biztosít. Ezt a démont ismerjük a Felházból. Gyere, ahogy vagy, egy nyugtatós, ellazítós, atmoszféra-beszívós („soaking”) alkalomra, ahol „Isten történik”. Mivel ő a feltétlen szeretet evangéliumát hirdeti, a világ sokféle elvárásából jövő megfáradt embereknek ez tetszik. Nincs felelősség, csak jöjjünk énekelni, dicsőíteni. Kapcsold ki a gondolkozást és a szellemek megkülönböztetését és engedd át magad neki. És már bent is van a kígyó. Ő a „beszeretjük az embereket Isten Országába” tisztátalan szelleme. Se Jézus, se az apostolok nem csináltak ilyet, hanem a megtérést hirdették, és csak utána a megváltást: egy szembesítő és tisztára mosó evangéliumot (hadi-ultimátumot). A tradicionális egyházak a klasszikus zenét szeretik használni ehhez a varázsláshoz, az önmagukat erkölcsös és kulturált embereknek vallók eléréséhez. A lényeg itt a szirén varázslás.

Ne felejtsük el, a cél a „királyok” összegyűjtése a viadalra. Ehhez egység kell, ökumené. Ehhez először az intézményes egyházrendszer különböző palettáinak (kegyességi irányzatainak) egyikébe kell befogni az embert. „Íme az Isten emberei, akik az üdvösség útját hirdetik nektek” (ApCsel 16:16) – a Püthon kedvenc mondata.

Mostanában egyre több családban azt látom, hogy a feleséget megfogják az érzelmi síkon a szirének, és bent tartják a hamis egyházban, Sátán zsinagógájában. Fontos a zene, a közösség és a pásztor szava. Ezek a feleségek nem rendelik alá magukat a férjüknek, még akkor sem, ha amaz rájön, hogy ki kell jönni az egyházból. A nőnek közösség kell a pletyizéshez, nyugtató és elvarázsoló zene és egy tudományt szóló ember. Pont, mint az édenben. A legfrissebb eset, hogy egy feleség bibliaiskolát akar elvégezni, noha a férje nem akarja. „Ezek mindenkor tanulnak, de az igazság megismerésére el nem jutnak.” „A kegyesség látszatát megtartják, de annak erejét tagadják.” Amikor a férje elmondja neki, hogy a Biblia szerint neked itthon tőlem kell tanulnod Istenről, akkor fel van háborodva. Ha nincs meg az alázat benne, hogy megnézzék együtt, mit mond a Szentírás, onnantól kezdve már csak képmutatás és önmegvalósítás egy „bibliaiskolát” elvégezni. S nem utolsósorban a férj elleni bizalmatlanság is.

Sok ilyen példa van. A férj rájön, hogy a rendszer hamis, de a feleségnek tetszik a zene és a légkör, és nem akar kijönni a cukros palackból. És a pásztor rábeszéli a feleséget, hogy váljon el a férjétől. Több ilyen esetről is tudok. Nem veszed észre? Válásra bátorítanak Isten állítólagos emberei Jézus konkrét parancsaival ellentétesen? Ahelyett, hogy arra, hogy a feleség engedelmeskedjen a férjének mindenben. Már az is szégyen, hogy egy idegen férfi tanítja más feleségét! Hát most akkor ki az asszony feje? A férje vagy a pásztor? Ami kétfejű, az bizony már sárkány. Látjátok, a három béka hogy működik? A Püthon érzéki csábítása után a feleséget irányító Jezábellé teszik, aki pedig a rendszerépítő Baál alá akarja hajtani a férfit, illetve ott tartani őt.

Figyelem, mindhárom szellemiség profetikus, tanítói és keresztény. A céljuk a királyok viadalra való összegyűjtése a nagy ökumenével. Ehhez először a rendszerbe kell vigyenek téged, ott elaltatni és a pulpitusnak való alárendeltségre nevelni. Utána már az lesz, amit ők mondanak. Csak nehogy elkezdj engedelmeskedni az Igének és rámutatni a rendszer tévelygéseire, mert akkor te leszel a legnagyobb ellenség. Ezért mindent bevet a gonosz, ha kell, még társat is küld. Én már épp jöttem ki a rendszerből, mikor küldött egy menyasszonyt, hogy még egyszer utoljára a baptisták közé csalogasson és ott hagyjon lelanyhulni. De nem, nekünk Isten Igéjét kell követnünk, és akkor derül ki, hogy Jezábelt vagy valódi segítőtársat kaptunk. Utóbbi velünk tart és bátorít. Egy metodista tanító, amikor rájött, hogy bemeríteni kell és nem keresztelni, és nem tudták a felekezeti vének meggyőzni, ezért el kellett jönnie a kényelmes parókiai házukból: akkor a felesége azt mondta neki: „Ezért mentem hozzád feleségül, mert te az Igét követed.” Na, ilyen egy segítő társ. A Jezabel viszont kárhoztat, fenyeget, manipulál, leköp és lelki pofonokat oszt, amint Isten Igéjét és a keskeny utat komolyan akarod venni. Mert ismétlem, a cél, hogy összegyűjtsék a királyokat a viadalra. S ehhez a legkülönfélébb keresztény trükköket bevetik, hogy az intézményes egyházba vigyenek és téged ott tartsanak.


Intés, bátorítás

De te FUSS ki belőle, akkor is, ha ez majd mindenedbe kerül. Ezek a békák nem Isten Országa, és őket csókolgatva nem fogod a valódi Királyfit megismerni, Jézust. Vigyázz és őrizd azt a szép fehér ruhát, a megigazultság ruháját. Amit ingyen kaptál, ingyen hirdess! Ne legyél laodiceai mezítelen, aki azt hiszed, gazdaggá tett az egyház, miközben szégyenedben fetrengesz. Állj ellen e három tisztátalan szellemnek, a vérig. Már az idők végén járunk, és Isten is keresi az Ő tanítványait, akiket nem az egyházban, hanem a pusztában fog felnevelni, a valódi tanúit Jézusnak, akik Isten bizonyító erejében járnak, maguknak meghalva, Krisztussal elrejtve, de az Atyát valóban megismerve. Ők Isten azon tanúi, akik gyászruhában prófátalnak és síratják most már nem Jeruzsálemet, hanem ezt a világot, melynek hamarosan vége.


Isten Igéjében maradj és kérd a szellemek megítélése ajándékot, és a pusztában Istenben elrejtett lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése