Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2018. június 21., csütörtök

Őszinte kérés szeretett Csiszér Lacink felé

Szeretett zenész és dicsőítésvezető barátom ma tett ki egy felhívást a facebook oldalára, amivel teljes mértékben egyetértek. Ez ihlette meg ezt az írásomat is, hogy mivel szeretem és becsülöm őt, hogy intsem őt is, hogy lépjen ki a katolikus egyházból, amint meg van írva:
Gyertek ki [Babilonból] én népem és ne vegyetek részt bűneiben és hogy a rámért csapásokban ne részesüljetek.
Jelenések 18:4
Kedves katolikus barátaim, akik valóban tiszta szívvel Jézust szeretnétek követni! Krisztus nevében kérlek titeket, aki ítélni fog élőket és holtakat, hogy gyertek ki az intézményes egyházból, mely az antikrisztus birodalmát építi ezekben az utolsó időkben.

Annak idején Babilon volt a hely, ahol egyesült erővel akartak feljutni az égig. S most a végidők Babilonja az a katolikus egyház, amely újra egyesíteni akarja a világot, de nem az igazság, hanem a megalkuvás talaján.


Forduljatok el az intézményes egyház megtévesztéseitől, merítkezzetek alá a vízben, hogy eltemessétek gonosz életeteket Krisztus halálába (Római levél 6. rész), és gyertek ki a halott vallásból. Jézust kell követni, nem pedig egy emberek által kitalált hagyomány rendszert.

A teljes víz alá merítkezés Jézus parancsa, aki – mert fél az egyháztól – ezt még nem tette meg, az még nem követi Jézust. Neki az egyház az „ura” és nem Jézus. Két úrnak pedig nem lehet szolgálni. „Gyertek ki belőle én népem!” (A keresztelés gyakorlatának történelmi módosulásairól itt.)

A katolicizmust el kell hagyni és Jézust kell követni. Mert az ítélet napján nem a pápa vagy bárki egyházi méltóság, hanem Jézus elé fogunk állni számot adni engedelmességünkről vagy engedetlenségünkről.

A Máté 15-ben olvashatjátok el Jézus véleményét az emberi hagyományokról (a katolikus vagy bármely más egyházról).

Tehát kedves Laci és „egyházfüggő” barátaim, kérve-kérlek, gyertek ki Babilonból és hallgassatok a Mennyei Atya akaratára, hogy Jézust kell követni a sátán zsinagógája (emberi rendszerek) helyett, különben félő, hogy te se mész be Isten Országába. Tisztellek és szeretlek annyira, hogy ezt meg merjem mondani neked egyenesen.
Akit én szeretek, megfeddem és megfenyítem: igyekezz tehát, és térj meg!
Jelenések 3:19

Gyere ki az intézményes egyházból és Jézusé lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése