Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2012. november 19., hétfő

Tankolj fel már korán reggel!

Jó reggelt, kedves Barátaim!

Ahogy egy újabb nap elé nézünk, talán azon csodálkozunk, hogyan fogunk megbírkózni a ránk nehezedő feladatainkkal, a ránk leselkedő frusztráló helyzetekkel és a nem mindig oly kedves emberekkel. Honnan vesszük az energiát és azt a rózsaszín szemüveget, ami által mindenben a jót fogjuk látni és még ellenlábasainkat is megvidámítjuk?

Nos, ismerek valakit, aki azt mondta, menjünk hozzá terheinkkel, minden gondunkat őrá vessük, mert neki gondja van ránk, és azt mondta: maradjunk meg az ő szeretetében. Ahelyett, hogy róla hosszasan beszélnék, inkább (ahogy némely web-oldalak szokták) átirányítalak hozzá. Gyere velem!
Úr Jézus, szükségünk van Rád. Te azt mondtad, beszéded megtisztítja szívünk és gondolkozásunk. Nélküled nem igazán tudunk gyümölcsöt teremni a szeretet szőlőtőjén. Szeretnénk hozzád menekülni, és benned maradni mindenféle körülmények között, hogy átáramoljon belénk az a mennyei szereteted, amellyel életedet adtad értünk, istentelenekért. Hadd rejtőzzünk el benned és beszédeidben, hogy amit helyesen kérünk tőled, meglegyen nekünk, és beteljesült örömmel tudjunk szeretni másokat. Barátaidként figyelve rád a nap során segíts megmaradnunk szeretetedben. Áraszd ki ránk Segítő és Vígasztaló Szentlelkedet, amikor aggódunk, és vezessen vissza hozzád és mutassa meg nekünk, hogy Mennyei Atyánk tényleg szeret minket, és el akar halmozni minden jóval. Hadd legyél az első, akihez kiáltunk a bajban. Te olyan békét ígértél, amit a világ nem tud adni, és azt mondtad: ne féljünk, mert legyőzted a világot. Őrizz hát meg a gonosztól, de tarts meg a világban, hogy amint élvezzük ránk áradó szereteted és áldásaid örömét, mások felé is ragyogóak, inspirálóak és bátorítóak lehessünk! Moss tisztára véreddel bűneinkből, adj nekünk is megbocsátó szívet és hadd élvezzük a tiszta lelkiismeret szabadságának gyermeki örömét! Köszönjük, hogy velünk leszel a mai napon. Köszönjük, hogy meghallgattál és cselekedni is fogsz értünk, mert szeretsz minket.
Kívánok örömteljes szeretetteli napot Jézussal!

Minden napot Jézussal kezdve nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése