Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2013. április 24., szerda

Tudod, mi Isten véleménye rólad???

Tudod, mi Isten véleménye rólad?

Ez...


Elronthatatlanul
ártatlan vagy!!!


Képzelj el egy kitöltetlen csekket, amit arra költesz, amire akarsz, és sosem fogy el róla a pénz! Na most, ugyanezt képzeld el, hogy a "pénz" a te ártatlanságod, amit Jézustól kaptál ajándékba. Akárhányszor elrontod és magadat bűnösnek, lúzernek, semmirekellőnek, alkalmatlannak, szeretettelennek, stb... érzed, mindig van lekérhető "ártatlanság" a számodra a keresztről!!!

Amikor tehát legközelebb elrontasz valamit, és nagyon cikiül érzed magad, csak tedd fel ezt a kérdést Jézusnak: "Jézus, te tényleg ezért a bűnömért is szenvedtél?" Majd fogadd el a megbocsátás örömét!

A megbocsátás Isten szótárában eredetileg életet lehelést jelent, vagy ha jobban tetszik, feltámasztást!!! Amikor Jézus azt mondta magáról, hogy: "Én vagyok a feltámadás és az élet"1, akkor erre gondolt: a bűnt és hibázást folyamatosan eltörlő kimeríthetetlen szeretet-tengerére. Ez a tenger az Ő vére: "Őbenne, az Ő vére által van megváltásunk, bűneinknek bocsánata."2 És: "Jézus Krisztusnak [...] vére megtisztít minket minden bűntől."3

Barátom, elronthatatlanul ártatlan vagy! Meg vagy váltva!!! Ehhez neked, a te jóságodnak-rosszaságodnak semmi közöd. Ott a csekk, vedd le a polcról, vagyis a keresztről és kezdj el végre élni vele. Ez azt jelenti, hogy mennyei Apukádtól kérhetsz Jézus nevében bármit, amire szükséged van, hogy vádló és önmarcangoló lelkiismeretedet elnémítsa.

Élj az ártatlanság-csekkeddel és nyugodt lesz az életed.

1 János 11:25
2 Efezus 1:7
3 1János 1:7b

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése