Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2019. november 5., kedd

A pánikkeltő új világrend

Emberek, ébresztő! Bár ezen a blogon nem szoktam politizálni, de most már muszáj elmondanom, hogy a jobb és a bal oldal ugyanazt az új világrendet építi mindenütt a világon. Céljuk a két extrém közti súlypont változtatgatásával a hajót addig-addig ringatni, míg az fel nem borul. S utána lehet majd a „mi vagyunk a megmentőtök” című mesét hallgatni. Az új világrend lényege a PÁNIK.

Ahol háromszöget látsz benne szemmel vagy ennek változatát: tudhatod,
az új világrend készítőivel van dolgod.
Legyen szó migránsozó fideszről, vagy a Budapestet „beklímakatasztrófázó” karácsony gergelyről, és a világon a többiekről, ezek a sátánisták mind azon dolgoznak, hogy átadják a hatalmat az antikrisztusnak, aki majd szépen beül a hamarosan (5 hónap alatt felépíthető) újjáépülő jeruzsálemi judaista templomba, kikiáltva magáról, hogy ő az Isten és magát minden vallásosan tisztelt dolognál följebb éjjeli majd. Ezt a figurát várják a hinduk, a muszlimok, a haszid zsidók, a katolikusok, a megvezetett protestánsok, a jobb és a bal oldali politikusok, a 666-os Trump-vő Jared Kushner, hogy csak egy párat említsek, miközben a chippelés már javában zajlik Svédországban és a világ más részein.

Lefelé piramis
kézjelzés
Nehogy azt higgyük, a politikusokban bízhatunk. Jézus eljön hamar, az ördög ezt jól tudja és be van pánikolva, ezért ilyen őrült ez a mai világ. A kézjelzések megfigyelhetők politikusok, zenészek, vallási vezetők, stb. között mindenhol. Kezdésnek ez az oldal pl. nem rossz.

Térjetek meg, mert hamarosan bezár a cirkusz, és Isten elkezdi a Jelenések könyvében leírt csapásokat megvalósítani. Na, az nem klímakatasztrófa lesz, hanem Isten haragjának bor-sajtója, ami ellen nincs az a „globális” (ez a szó is kamu) intézkedés, amivel védekezhet ez az istentelen, ítéletre megérett világ.
A föld királyai, a fejedelmek és a vezérek, a gazdagok és a hatalmasok, a szolgák és a szabadok mind elrejtőztek a barlangokban és a hegyek szikláiban, és így szóltak a hegyekhez és a sziklákhoz: "Essetek ránk, és rejtsetek el minket a királyi trónuson ülő arca elől, és a Bárány haragja elől, mert eljött az ő haragjuk nagy napja, és ki állhat meg?"
Jelenések könyve 6:15–17

Még egy kis őrület, de ha az Úr Jézusé vagy, utána örökre nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

1 bloggeres hozzászólás:

  1. Szia Attila! Hát igen, a pánikkeltés egy jó eszköz manapság a politikában a hatalomba kerülésre vagy maradásra vagy az állandó képben levés látszatának kialakítására. Szerintem ezeknek azonban van valóságos alapjuk: 1- migránsok/menekültek jöttek páran 2015 tájékán egész Európa-szerte ellenőrizetlenül, ezt meglovagolta a kormánypolitika 2- klíma vészhelyzet is nem véletlen, a mérések sajnos nem mutatnak jót . Az illuminati dolgok érdekesek, azonban nem bizonyíthatók sosem. Mindenesetre igaz és egyetértek, hogy az ember számára a legnagyobb veszély az, amikor a lelke fog elveszni, ezért kell a megtérést hirdetni mindenütt, mindenhol.

    VálaszTörlés