Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2012. május 4., péntek

Delfinek sodródtak a partra

Egy elképesztő amatőr videófelvételre hívták fel a figyelmemet. Emberek strandoltak a tengernél. Közben delfinek sodródtak ki a partra. Nézzük meg a jelenetet...



Nos, mit szólsz? Miuán megnézted, ha van kedved, elovashatod az alábbi inspirációt is a történet alapján:

Ezek a delfinek igazából olyanok, mint az Isten szeretetének tengeréből kisodródott emberiség. A hullámok olyanok, mint a bűn, mely elsodort minket Istentől. A part a bűn fogsága. A parti homok meg olyan, mint azok a lelkiismereti szabályok, melyek megakadályoznak téged a feltétlen szeretet tengeréhez való visszatérésben.

Ahogyan a strandolók a tengerparton ott voltak, hogy megmenthessék a delfineket, Jézus Krisztus is azért jött el a világra, hogy megmentse a bűnösöket. Engedd, hogy Jézus visszahúzzon Isten szeretetének végtelen tengerébe. Csak annyi kell ehhez, hogy beismerjük: külső segítségre van szükségünk. Ha e sorokat olvasva úgy érzed, nem tudsz megmenekülni a múltadtól, kudarcaidtól, kisodródásodtól, magányodtól, bűntudatodtól, íme: Jézus él, kiálts hát hozzá most: "Jézus, kérlek ments meg!" És meg fogod látni, hogy megment. Nem tudom hogyan, de tapasztalatból mondom, téged is meg fog menteni.

Ha beismerjük, hogy mennyei segítségre van szükségünk, nyugodt lesz az életünk.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése