Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2020. március 24., kedd

A Biblia mindig aktuális

A Biblia mindig aktuális. Olvasd, nyisd ki szíved, értsd meg és lépj Istennek megfelelően! Néhány részlet kedvcsinálónak:

Nem rövid az Úr keze a megtartásra; és nem nehéz a füle a meghallgatásra; hanem bűneitek lettek elválasztók köztetek és Istenetek között; és vétkeitek takarták el arcát tőletek, hogy meg ne hallgasson; mert kezeitek meg vannak fertőztetve vérrel, és ujjaitok bűnnel. Ajkaitok hazugságot beszélnek, nyelvetek álnokságot susog. Nincs, aki igazügyben hívna perbe, és nincs, aki becsületesen menne perbe; ürességben bíznak, léhaságot beszélnek, viszontagságot fogannak és álnokságot nemzenek.
Ézsaiás 59:1-4
Mindnyájan eltévedtünk, mint a juhok, ki-ki a maga útjára fordult; és az Úr mindnyájunk bűnét reá vetette.
Ézsaiás 53:6
Bánjátok meg, és merítkezzetek be mindenitek a Jézus Krisztus neve alapján a bűnök bocsánatára; és veszitek a Szent Szellem ajándékát. Mert nektek szól az ígéret és gyermekeiteknek, és mindeneknek, akik a távolban vannak, valakiket csak elhív az Úr, a mi Istenünk. […] Szakasszátok el magatokat ettől az álnok nemzedéktől!
Apostolok Cselekedetei 2:38-40
Mert a bűnnek a zsoldja halál; az Istennek kegyelemajándéka pedig örök élet a mi Urunk Jézus Krisztusban.
Római levél 6:23
Én vagyok az Alfa és az Omega, Kezdet és Vég, az első és az utolsó. Boldogok, akik cselekszik az ő parancsolatait, hogy joguk legyen az élet fájához, és a kapukon menjenek be a városba. De kinn maradnak az ebek, a varázslók, a paráznák, a gyilkosok, a bálványimádók, és mindenki, aki szereti és teszi a hazugságot. Én, Jézus küldöttem el az én angyalomat, hogy ezekről bizonyságot tegyen nektek a gyülekezetekben.”
Jelenések könyve 22:13–16a

Olvasd értsd és kövesd a Bibliát, és nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése