Menü

TIPP: A cikkek alatt rákattinthatsz a kapcsolódó cikkekre is.

2012. április 9., hétfő

Húsvéti üdvözlet a mennyből

Húsvéti üdvözlet a mennyből:

TELJESEN
MEG VAN NEKED BOCSÁTVA
MINDEN, ÖRÖKRE!

A múltad, jelened és esetleges jövőbeli tévedéseid, hibáid és bűneid. Mind.

A megbocsátás már megtörtént. Az egyetlen probléma a tudatlanság. Isten már megbékélt az egész világgal 2000 éve, amikor Jézus felment a keresztre, ott Isten őt a mi bűnünké tette, és mint bűn, meghalt (2Korinthus 5:19-21). Isten Jézus testébe rakta a te bűneidet, és ott ítélte el azokat mind egy szálig a kereszten (Róma 8:3). Tehát neked már meg van bocsátva. A probléma az, hogy az emberek nem ismerik ezt a tényt ilyen tisztán. Jézus lett a te bűnöd, hogy te már igaz legyél Isten előtt.

Adjuk tovább az üzenetet, hogy

A TELJES MEGBOCSÁTÁS MEGTÖRTÉNT 2000 ÉVE A KERESZTEN.
A hit csak annak a dolognak az átvétele, amit Jézus teljesen bevégzett. Jézusban hinni azt jelenti, hogy hiszed, hogy bűneid meg vannak bocsátva örökre és Isten szeret téged. Tehát Jézus befejezett munkájára bízod igaz voltodat, és nem a cselekedeteidtől, vallásodtól, emberek véleményétől teszed függővé azt, hogy mennyit érsz és mennyire vagy szerethető. Azért vagy értékes, mert Jézus kifizette mindazt, ami értéktelenné tehetne.

Az emberek megnyílnak, amikor nem érzik magukat többé vád alatt, hanem felismerik, hogy már meg van minden bocsátva nekik 2000 éve! Egyenest szerelembe esnek Istennel, ahogy felismerik azt, hogy Isten tökéletesen és örökre szereti őket. Ezt az érdemeinktől független szeretetet Jézus kereszten befejezett munkája tette számunkra elérhetővé. Ő érdemelte ki, hogy Isten ingadozás nélkül szeressen minket.

Tehát problémánk csak a tudatlanság. És ahogy megismerik az emberek az igazságot, tehát Jézus befejezett munkáját a kereszten, ez az igazság megszabadítja őket.

Boldog feltámadás napját mindenkinek!

Ha elfogadod Jézusban a megbocsátást, nyugodt lesz az életed.

Kapcsolódó cikkek:

facebookos hozzászólás:

0 bloggeres hozzászólás:

Megjegyzés küldése